Lásce
Anotace: Malování síly 2022
Tancuj lásko z něžných sfér,
i když svět občas není fér.
Hledáme duhu v jednotě
a drží nás jedno - Miluji Tě.
Naše láska drogou jest,
hrází i slzou štěstí.
Přechod ze tmy do světla.
Skrze cit vše rozkvétá
a zima neublíží,
když dva se mazlí
i mračna zůstanou daleko.
Oblaka ustelou.
Líbej v žáru a nejen na oko.
Varhany jedou proto a to.
Čardáš.
Jo a jo.
Přečteno 193x
Tipy 14
Poslední tipující: Iva Husárková, Narragan, Kan, Dejvis, blues, Marten, Fialový metal, Holoxicht, Psavec, Stanislav32
Komentáře (0)