Když smíš se jí dotknout
pod vodopády tělních tekutin
Toužíš lehkovážně zmoknout
pro nejchutnější z pochutin
Tak jako chutná, stejně i voní
zesílí zvuk v roztouženém hlasu
Vrcholek skalní v dlaních zlomí
poslední výkřik svěří tvým vlasům
za mě hodně podařenej text
22.10.2022 16:37:45 | xoxoxo
To je fakt dobrý.
22.10.2022 16:32:40 | mkinka
no... ST!*
22.10.2022 16:30:46 | Sonador
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?