To je hodně podobné tomu, jak to mám já. Také chodím do vnitřních světů. Některé jsou jen dočasné, do jiných se vracím. A jeden už je tak starý a velký, že jsem pro něj vytvořila jeho vlastní vnitřní svět a to je ten, o němž píšu ten svůj román. Jen já nepíšu o vizích do budoucna, to mě nikdy nenapadlo se na to dívat takto, to je pro mě hodně zajímavý koncept.
01.11.2022 17:31:40 | annanymsová
Doufám, že ta krásná láska trvá.
01.11.2022 12:09:07 | annanymsová
Víš, já se snažím psát vize, co mám v sobě.Takový svět ve světě, který mám uvnitř.
Někdy si člověk něco napíše a třeba se mu to splní a nebo to zůstane jen snem.
Ale to je smysl básní, že drží nad smutným a vyčerpaným dnem.
01.11.2022 12:12:34 | mkinka