můžu se k něčemu přiznat? napsala jsi to tak krásně, až mě z toho lítal mráz po zádach, byl neobyčejný...takový, který je asi jen jednou za život a já ho měl teď...
24.03.2007 01:23:00 | Dejfor
... s tou lehkostí ženy... opatrně ;-)... čistá prostěradla po rozchodu jsou fajn... ;-))
23.03.2007 12:45:00 | Levandule