touché
odvařený ze slunce
v nepříčetném podzimu
utýrán bolestí
krutě nadávám ba přímo
vzteky kypím do satanovy tlamy
až zla rozkusují mé introvertní dětské ego
ať nastane tma v mé duši
klišé s klíči od srdcí nechť se roztaví
kéž jsou navždy zamčena
a nepřichází mi na oči citu zemřelého
touché
noci
máš ruce od švestek
barva sedí
ale ta sladkost bezmoci
lační po kokosové chuti
odzbrojené šermířky
v zamčeném pokoji
víš
když bude chtít
snadno tě dostane
má ráda logické hry
ale odměna za zásahy
už jen tvými dlaněmi
do mé pevné hrudi
srdce neprobudí
ale jestli chceš
klidně si je vyrvi
pro jadýrka ze švestek
je nasládlé
a máš ode mne
na srdci klid
já neutíkám
z bytu pohledy
do zasněžených ulic
vesmírných dam
jednu tam
už mám
a ty se ptáš
kde jsou hvězdy
já jsem temný
se sluncem na kordy
už mě v tomto životě nedrž
touché !
já vyzvu na souboj smrt
a ozývá se ...
* to se někde dotknou
* a jsi
* nepoznán
* ty
* rozumíš tomu bezu
* když při milovaní
* budou orgasmy se zavřenýma očima
* protože tak si víc užijem
* dušičkový čas
* zavzpomínáme lásko
* je
* v sóle cákajícího malíře z nebe
* a ty ukaž
a já nic
necítím i přes tvoje zásahy vesmír
víš až se vysvlečeš z brnění
bude tvoje dívčí tělo svítit čistotou jak první sny
potom ti odpovím kolik vloček mráz už probodl
proto buď teď ve střehu
a nemysli na to
proč já srdce nemám
ve středu
Přečteno 110x
Tipy 11
Poslední tipující: Iva Husárková, mkinka, Sonador, Psavec, Fialový metal, Marten, šerý
Komentáře (2)
Komentujících (2)