Tóny srdce
Už jsi probuzená
a nejsi hraná.
Rozkoší rozbouřená.
Ach, milá.
Rukou pohlazená.
Nechce se mi loučit,
ale rodí se nový den
a píše se slast i sten
za slzy čekání
i z kaluže doufání.
Občas jsi jako mlhavé zjevení.
Blíženec co lítá a nezastaví.
Stýská se mi.
Tvé srdce ví
a žal v lásku přetaví.
Miluji tě
a těším se, že duše se zahnízdí.
Konečně nebude žít za zdí,
kam nepatří.
My oblohou zní.
Květ rozcestí.
Dvě ruce bez mlhy,
co kreslí obrazy.
Přečteno 178x
Tipy 13
Poslední tipující: Stanislav32, Dejvis, Sonador, Psavec, Marry31, Fialový metal
Komentáře (6)
Komentujících (4)