Potkal jsem Tě
Anotace: Malování lásky 2022
Potkal jsem Tě na útesu.
Nahá, krásná byla jsi tu.
Smála jsi se a rudla z citu.
Já měl portrét
a nesl jsi jeden z výkresů.
Byla jsi modelem
a tiše šeptala píseň luny.
Zůstaň, vyvolený.
Já tkal píseň do notesu.
Líbíš se mi.
Až jásal jsem do úžasu
i chytil Tě za ruku.
Otvírám oči a jsi tu.
Krásko. Znáš souzvuk
i dílo Moneta?
Usměješ se a leknín
i v zimě z lásky se třepotá.
Víš, dostala jsi mě jako kometa.
Rudneš a Tvá pusa přitaká.
Slova jsou zbytečná.
Tečeš jako řeka skutečná.
Má i průzračná.
1. 11. 2022
Přečteno 166x
Tipy 14
Poslední tipující: redandreablue, Fialový metal, Kan, Stanislav32, Lexi, Psavec, Jan Kacíř, Marry31
Komentáře (4)
Komentujících (3)