Uneseš...
Anotace: ... Gabče k narozeninám, mému spojenci a rádci:-))))
Uneseš ještě světla tíž
Až vůně kol‘ tebe se unaví
Barvy se zlomí a zchuraví
Touhy a vše co tak ctíš?
Věř krvi své, srdci,… pak když…
Uneseš ještě světla tíž
Až teskná zim křídla se rozletí
Do vlasů cín stáří vlije ti
A nikdo ´by vyslech‘ co díš?
Kde srdce a krve kde skrýš…
Světla břímě to uneseš
Na cestách tvých rozličných kéž
Ti lucernou ve tmách a stínech
Komentáře (0)