Uneseš II
Anotace: ...pro Keřu k narozeninám, dárkyni přístřeší a spoluolitkyni...:-)))
Uneseš ještě přítmí šat
Až tóny ztěžknou a ztrpknou ti
Podivně paže se pokroutí
A ve hrudi svíravý chlad?
Věř krvi své, srdci… pak snad…
Uneseš ještě přítmí šat
Až plášť jar zdrolí se vetchostí
Zemdlenost vpije se do kostí
A žádný ´by ráčil poslouchat?
Kde srdce tvé, krve tvé hlad…
Tmy břímě to uneseš
Na cestách tvých rozličných kéž
Skryje tě pohledům hvězd
Přečteno 449x
Tipy 2
Poslední tipující: brooklyn
Komentáře (2)
Komentujících (2)