Líbí ST*
až příliv pozitivní energie
houpe lodičkou u Mánesa.
Na nábřeží lelkuji hodinu,
první labutě s Jitřenkou krmím,
Slunce plesá,
(má v mnohém navíc)
v noblesním osvětlení.
Jen konečky studených prstů
schovávám i do Tvé kapsy.
Je krásný výhled na Petřín.
03.11.2022 10:50:52 | Fialový metal