Milá Mkinko, schoulil bych se do klubíčka a jen poslouchal tvůj hlas, útěšná a obrazivá je tvá báseň. Díky.
05.11.2022 18:38:25 | Matahaja
téda, to je docela překvapení, milé i rozverné, moc hezké*
03.11.2022 20:33:14 | J's ..
Snažím se psát pozitivně, abych básničkami pomáhala lidem a slovo dávalo žít.Moc děkuji.
03.11.2022 20:35:31 | mkinka
ale to je až ta další věc psát pozitivně nebo jinak, je důležité pro sebe mít takovou svobodu tvorby, která nesvazuje... a mě nejvíc mile překvapuje ta skutečnost díla, živě vidím tu sbírku básní ve výstřihu a další pokračování...
03.11.2022 20:53:35 | J's ..
Ano.sbirka je hmatatelná jako název sám.jsem ráda, že zaujalo a krásné ráno.s básní požehnáno.
04.11.2022 03:57:27 | mkinka