Anotace: Kolem houpačky
"*"
"***"
Nad ránem,
když se bublinky snů rozsypaly
do údolí zkažených měst,
zůstanou okna ... skoro zavřená.
Je podzim.
Prší smutná láska z oblohy.
"***"
Mikroventilací a sebemenší skulinkou
nachází cesty do ložnic.
Nejvíc do té Tvé ... nešťastné.
"***"
Jsi magnet.
Stále přitahuješ splín.
Všech ... krátkých románků.
Těch budoucích ... co přijdou již o víkendu.
"***"
Co naplat.
Ty spíš tvrdě dál a vrníš s kotětem
na polštářku ...
... jako by se nechumelilo.
"***"
HOUPY HOU
"***"
A ani netušíš ...
... co bych si přál.
"***"
PS:
Vše se v dobré obrací.
"***"
První splněné přání:
Začal jsem šetřit teplou vodou.
Sprchuji se již s Tebou.
"***"
Druhé splněné přání:
Celý den.
Radiátory byly horké.
Tekla u mě voda.
Svítilo světlo.
Živý sen o přírodě ... se stále vrací.
"***"
Třetí splněné přání:
Byl jsem rád ... jednou motýlem.
"***"
Čtvrté splněné přání:
Víno se u nás ve sklípku ještě nezdražilo.
"***"
Páté splněné přání:
Všichni dobří přátelé jsou lidé.
Mimo jedné kočičky.
"***"
A nakonec:
Vracíš se zpět ... s chutí a úsměvem.
Noc co noc.
"***"
"*"