Půjdu za Tebou
Anotace: Malování lásky 2022
Já vím, že najdu Tě v temperách.
Budeme bloudit po horách
a o sny pečovat.
Najde se na nich červená,
když slunce mění tvář
i líčka tvoří kalendář.
Pak zamíchám svět narůžovo.
A bude hotovo.
Ono ta bílá stále hřeje
do jiskry naděje.
Včera jsem psala smutné verše,
zazdila jsem je v řece
a dala zvučet lásky kolovrat.
Pár slov a den je akorát.
Líbám a že máš rád,
to nemusím se ptát.
Slova jsou praporem.
Občas jako sochy s kusem života.
Reálie zazní a s nimi nota.
Báseň hřeje a já nedočkavá.
Přečteno 217x
Tipy 21
Poslední tipující: WWW, kudlankaW, šerý, Psavec, Stanislav32, Fialový metal, Holoxicht, Fil, Frr, Dejvis, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)