Barvy po těle
Anotace: Malování lásky 2022
Dej mi štětec do pusy.
Zatančím Ti kružnice,
čtverce i milníky.
Na tělo dám si temperu.
Jen lehce dílo projedu.
Už šeptám na čtvrtky.
Mlhu a jinovatky.
Projeď mnou a budou svátky.
Lehce, mile, krátce
jako věty v obálce.
Kostrbaté souvětí zavěští
nálepku štěstí.
Dáš mi ještě bělobu.
Dýchám, sténám.
Maluji Ti na nohu.
V extázi obrazu.
Ty i já ve vzkazu.
Malování dá důkazů.
I lásku bez podrazů.
Usmívej se zítřku
a těš se na básničku.
Teď ještě pokrývku
a pusu na čelo.
S příběhem, aby zahřálo.
Přečteno 166x
Tipy 15
Poslední tipující: Stanislav32, Dejvis, Bufik, WWW, Frr, Psavec, šerý, Narragan, kudlankaW, Fialový metal
Komentáře (4)
Komentujících (3)