Nám v srdcích ruměnec bije
Nám v srdcích ruměnec bije,
vždy když se obě protnou
v každé hrudi láskou žije,
jen ty jsi naladěnou loutnou
Marně tě o polibek žádám
ač dobře vím,že nejsi chladná
tak city do veršů vkládám
snad nebude láska zrádná
Když krev do hrudi teče,
jak horský potok z lesa
děvče svádí mne vkleče
a mé srdce radostí plesá
Přečteno 168x
Tipy 4
Poslední tipující: Tvbm, Kan, šerý
Komentáře (0)