Spadený list
Ptáš se, proč to nejde,
věřím, že to přejde...
Čerstvý liste jinanu
tolik smutný po ránu...
Já jsem listem spadeným,
se srdcem svým studeným,
Ty jsi duše čistá.
Proč jsi si tak jistá?
Jistá svojí láskou,
zmatenou mou maskou,
za kterou jsem já,
málokdo mě zná.
Nemám sílu milovat,
toto nutí mě se ptát,
proč bys mě chtít měla?
Vždyť bych byl Tvá cela...
Věř, že za to nestojím,
věř, že lásky se bojím.
Věř, že naše přátelství
krásnější je poselství.
Věř, že láska srdce otevírá,
s ní je snazší každá víra,
netřeba se lásky bát,
zkus střípky života milovat...
Hodně štěstí, Rosere a krásný den
08.11.2022 22:32:49 | Emily Říhová
Každý si zaslouží lásku a nejvíc ten kdo si sám o sobě myslí, že za to nestojí
07.11.2022 12:09:49 | Marry31
Ale někdy je lepší ji nemít a nikomu tím neškodit než ji mít za cenu ubližování druhým (:
Děkuji za milý komentář
07.11.2022 21:42:11 | Roser
Pěkná nejen na dobrou noc .)
07.11.2022 00:07:42 | Constantine