Podzim v zahradě zřím
Podzim v zahradě zřím,
když jí peřina mlhy povléká
přesto o lásce doma sním
sotva nahá k nohám pokleká
Svatý Martin sundal plášť,
aby žebráka na těle hřál,
tak obdaruji každou zvlášť
a každý mým láskám přál
Velký vůz odjel k ránu
z oblohy, ač neměl kola
vím, že už brzy vstanu,
když mne slunce volá
Přečteno 175x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Jeněcovevzduchukrásného, šerý, jenommarie
Komentáře (2)
Komentujících (2)