Chci být s tebou , cítit tvoji lásku a něhu,
tak jak na právě napadlém sněhu,
usínat a probouzet se,
sdílet všechny radosti i strasti
a společně se vyhnout jedné velké pasti,
kterou život přináší.
Nechtěj ale prosím po mně,
abych dělal volbu, jestli ty nebo mé děti,
které ještě neumí napočítat ani do pěti
a lásku potřebují stejně, jako já.
Měj nás ráda prosím všechny,
my budeme tě milovat,
i když musíme ještě hodně věcí
v našem vztahu pilovat,
ale nic na světě přece není dokonalé,
ani ty a já.