Čas prý lečí,
slyšel jsem tolikrát,
tak kdy už mi pomůže,
když mám marně rád.
Chci zapomenout na lásku,
stejně mezi námi nebyla,
nosil jsem před Tebou masku,
abys mě nezatratila.
Vím, že jsi to věděla,
oba to dávno víme,
moc ses mi líbila,
už to nevrátíme.
Jsi moje nevětší trápení,
zdroj mé deprese,
do smrti zklamaní,
když žít nechce se.