Ramínka
Anotace: Pro změnu jedna zaláskovaná:o)
Zůstala vám jen jedna vzpomínka,
jak sundával ti ústy ramínka.
Lehli jste si vedle sebe,
sledovali mraky, nebe.
Ta malá něžná chvilinka,
jak ti na krku sčítal znamínka.
O závod vám tehdy bila srdce,
Kam s hlavou? K čemu ruce?
Láska zahřála jak kamínka,
nikdy nenašla se ve vás záminka,
proč zapomenout by se mělo,
na tu noc, na roztřesené tělo.
Zbyla jedna vzpomínka...
...nasazoval jsi ji ramínka...
Přečteno 444x
Tipy 4
Poslední tipující: Kozoroh 1
Komentáře (5)
Komentujících (4)