Souhvězdí
Otevírám se zraku dne,
bych vstřebat mohl jeho světlo.
To co mi bylo osudné,
jako by v tyto chvíle kvetlo.
Zatanči nahá ještě mi,
okolo ohně v srdci planoucím.
Chci býti tím kdo líbat smí,
a hřát tě svým snem horoucím.
Zo dotek polibky mi plať,
vrátím ti zpět pohlazením.
Mou touhu chytni za oprať,
v hvězdách ne´t budem prozrazeni.
Přečteno 143x
Tipy 11
Poslední tipující: šerý, Frr, Sonador, Kan, CULIKATÁ, mkinka, Jan Kacíř
Komentáře (0)