Sněhovi
letošní podzim je zvláštní
jabloně se červenají
ale od země proniká do mě chlad
jsem který martin ?
to už ani toho koně nezajímá
potřebuji víc světla
ale slunce už má asi jiný znát
potřeboval bych se z metra brouzdat po pláži
a z písku stavět hrad
a píseň moře poslouchat
aspoň tři dny
tři dny lásky
na medúzu se smát
dávat pozor na mořského ježka
a snít o delfínech jak ptácích
na nebi
otisknout se
aspoň na chvíli do hřejivých stop
a zapomenout
že tu nejsi
jsem potmě
hop
a ten kůň už pádí
bílé krajkoví
vločky
mráz to ví
sněhový směr
a tři dny lásky
to nás už nespasí
to už nám nezachrání
ani víkend před branami
Přečteno 119x
Tipy 10
Poslední tipující: Marten, Psavec, Bufik, jenommarie, Fil, šerý
Komentáře (4)
Komentujících (3)