Vyznání lásky
Chtěla bych ti něco říct,
ale nevim jak spravně bych měla začít.
Ani nevim jak na to budeš reagovat,
jakou odpověd budu od tebe čekat.
Krátká, dlouhá bude,
se slovy které mě rozveselí,
na srdci zahřeje.
Nebo smutnou udělají,
a na srdci zabolí.
Nevim jestli ke mě citíš to same,
co ja k tobě,
ja doufám že ANO,
nebo MILUJI TĚ HROZNĚ.
Ty dvě pouhá slova krátké,
jsem ti chtěla říct.
Slova krátké ale lásky plné.
Ted se ptám tě,
cítíš ke mě to SAMÉ???
Komentáře (2)
Komentujících (2)