romantické .)
14.11.2022 16:06:53 | Constantine
děkuji, ano, stříbrní motýli poletující vločky romantické, tak to prosím vzniklo v noci.. teď když to čtu ve dne, tak jsem asi ještě snil, a přišlo to tak, že nelinka mě probudila, že chce ven, to bylo asi nějak okolo 3h... krásně svítil měsíc a hvězdy, které jsem už dlouho neviděl... nelinka potom šla někde na zahradu na obchůzku, že jako hlídá... takže jsem tam zůstal sám.. a teď to stříbrnění přišlo, a to jsou takové okamžiky, žel samoty, ale kdy jsem i romantický...
15.11.2022 10:47:06 | J's ..
čarodějnická hodinka, něco se stalo .) pěkné opravdu .)
15.11.2022 12:49:23 | Constantine