Lásce
Anotace: Malování lásky 2022
Půjdu s Tebou do kostela.
Tolik bych to chtěla.
Budeme tiše vnímat souznění,
když jinde není.
Půjdu s Tebou hledat slunce
a dát si citu porce.
Víš, půjdu kamkoliv,
hlavně, že nám oběma bude líp.
I duše se má nasytit.
Však dávno víš.
Aleluja, Kristu dík.
Přečteno 200x
Tipy 15
Poslední tipující: Fialový metal, M.A.Rek, Protos1182, Kan, Básník Karel, Stanislav32, Sonador, Psavec, Frr
Komentáře (6)
Komentujících (4)