Ona za to stojí,
za život, za smrt, za obojí,
vždycky za to stála,
to jen Ona mojí duši hřála.
Hřejivý plamínek dál v sobě uchovej, vzpomínku krásnou navždy měj, když přijde mráz a srdce na další cestě zabolí...
16.11.2022 21:35:20 | CULIKATÁ
Když to tak cítíš
ve svém srdci*
Pak nech
jen dál..hřát
svojí duši;)
..
Přemo..i když by hřáli jen vzpomínky
stojí za to..nenechat si je ničím kazit.
Tento dovětek jsem napsala, až po přečtení komentářů zde
16.11.2022 21:10:00 | jenommarie