Potkal jsem
tě blízko hotelu,
kde jsem bydlel
Potkal jsem tě
a hned jsem
věděl, že nevyzpytatelný
osud ti mně do cesty přivedl
něco v nitru mne oslovilo
něco nehmatatelného
"Jen" jakoby cinknutí
lžičky o podšálek
pod kouřící ještě kávou
...
náhody neexistují...vše, co se děje, se děje přesně tak a přesně tehdy, kdy se to má stát...my jenom nevím, proč tomu tak je
17.11.2022 22:54:02 | stormeater