Lásce
Anotace: Malování lásky 2022
Sněží a do vlasů padá sníh.
Držíme se za ruce i víc.
Ten mráz je jenom na teploměru.
Hřejeme se a slunce
pádí k horkému molu.
Obraz úsměvů.
Víš, že můj oblíbený je Monet.
Obraz leknínů.
A Ty mi jeden maluješ sám.
Duhou katedrál.
Vytváříš heslo ke čtení
a blankyt střídá nadšení.
Nalézáme se mezi hvězdami.
Padá báseň.
Podržíš ji?
Je načatá a jako rajské jablíčko.
Má šťávu i umaže Tě na tričko.
Láska střídá něhu.
Už dál spolu a bez bolů.
Líbej směrem dolů.
Nebudu škrábat.
Posílám úsměv na víčko.
Dobrou noc, nebeské sluníčko.
Přečteno 195x
Tipy 18
Poslední tipující: M.A.Rek, Stanislav32, blues, Protos1182, Dreamy, Iva Husárková, Fialový metal, Psavec, Kan, kudlankaW, ...
Komentáře (8)
Komentujících (4)