Svatá Lucie, noci upije
a dne nepřidá,
čas je jen vidina,
jak kávová sedlina.
Ty jsi má láska, ty si můj sen,
kterou chci líbat každičký den,
jsi slunce v mé duši,
srdce mně znovu buší.
Potkal jsem tě zase po letech,
naše cesty životem se opět střetly,
byl jsem rozechvělý jako tehdy,
kdy jsem tě spatřil poprvé
a zamiloval se do tebe.
Jsi víla která tančí mezi květy
a objevuje různé světy,
jedno pořekadlo praví,
že stará láska nerezaví.
Tvé oči jako moře jsou,
tíhu světa unesou
a jak drahokamy svítí,
vidím v nich tisíce barev i luční kvítí.