alené soušasně
Anotace: tenkrát rande s jasmín a dnes pozdní slzy? …https://youtu.be/qoxxWircijI
… v mládí jsem se od začátku radoval
vždyť začíná to
veršem zpěvným
kde domov můj připadal si chvíli
jak sníh na horách
tancoval
a balancoval nad citróny z herny
* a poznal děvče jménem jasmín
v mládí by se od začátku smál
kdyby to však neposlal …
zda blond bavila se až myslela
došli jsme na javorník za večera
* a od huštýna by ses propad k tanečnici
do jezera
u frgálů jsem žádal proč je všude jmelí
a co znamená kyčera
* dozvěděl se jenom že chumelí
a hned ostrý komentář mi napsala
nehtíky i u mých zad
když jsem si ji hodil lehce na ramena
* ty básníku
* proč už mě nemáš ?
* hlaď !
/ a to jako dovím se už co to znamená /
a hladil jsem andělské tělo
na černé hoře
na zastávce v mlze
v lesích kde v ďúrách skrývají se poklady
až se jasmínové nebe otevřelo
šeptalo mi sněžný deviante
* ty máš ale divný nápady
...
a to se mi stává
často na horách
že sejdu z cesty
do nížin
ten horský vzduch a víno co jiskřivý má nach
ať v tmách
se dívám jako hvězdář na jasmín
* v noci to s vonnou svíčkou umím
zato jitro
a celou noc před panelákem tvým
odchází lásko
odcházím
že už svítá stín
* aspoň že nám zůstala tichá radost lesa
když hrajeme prší
dáváš samá jehličnatá esa
za měsíc už pomalu budou vánoce
a to je další rok bez nás
připomínat že za mnou přijedeš...
* nebudu...
radegasta
jsem taky do čech nepřevezl
* ještě by šel kamenným krokem probudit blanické rytíře
že jsem se věnoval krom blond i černovlásce?
* noci
asi ti to přijde k nevíře
ale já jsem z podkrkonoší
* vždy je lepší mít několik rozdělaných známostí v lásce že?
mezitím rozebrali na valmez koleje
tak nic se neděje
* ???
už se mě neboj
chytil jsem v zimě
jak před lety jen pozdní slzy
fakt jsem nebyl nevěrnej
ale nejsem přece bez emocí
a dneska mi to ani jedna nevěří
* a jedna o tom ví svý
vlastně dvě
ale ne současně
to je snad polehčující okolnost
* !!!
dobře tak se jich smálo víc
ale miluji je všechny
ač spal jenom se třemi
jasně že orion v pase
on si tam svítí na blížence štíry býky
/ žel pro nás je asi už čas lásky pasé /
jasmín se dívá na irskou kávu
a potom se ptá jdou tancovat
slečno to myslíte mě nebo ty mladíky
* alené soušasně
Přečteno 147x
Tipy 14
Poslední tipující: Květka Š., Marten, Psavec, WWW, blues, mkinka, šerý, Stanislav32, Iva Husárková
Komentáře (2)
Komentujících (2)