Někde v prazdnotě prostoru
co mě obklopuje.vnímám tebe
Zhmotnělou.v mých bujných představách
Vidím tě jakoby jsi tu byla
Úplný hologram tebe
má fantazie na plné obrátky pracuje
Má fantazie co mně
takto ochraňuje, abych se zcela
odloučen od tebe NEZBLÁZNIL
To se mi děje každej den.)
23.11.2022 11:07:05 | Constantine