Probouzení
Melancholické skici mizí,
co chlad noci do mě vmaloval.
Tvůj úsměv umí toto vždycky,
a dá mi sílu by jsem bojoval.
Zazvoní záblesk ve tvém oku,
notou permafrost drtící.
Srdce pak jako šelma opět v skoku,
vzplane v podobu svíce hořící.
Potoky krve mnou zas proudí,
teplo duše tělem roznáší.
Rety zas jak vždycky loudí,
dotyk co mě rozvášní.
Přečteno 204x
Tipy 10
Poslední tipující: Bufik, Fialový metal, Iva Husárková, Psavec, Stanislav32, Tvbm, mkinka, Kan, šerý
Komentáře (1)
Komentujících (1)