Odmítnout nedovedu
Půjč mi své dlaně,
ty mé jsou jak z ledu,
půjč mi svá ústa,
tím zchladíš mých žár.
Odmítnout krásné já,
... tobě nedovedu,
stejně jak popřít,
že jsi mě miloval.
Věnuj mi chvíli,
ty mé rychle běží,
věnuj mi úsměv,
když smím ti být blíž.
Co v srdce vrostlo,
jen tobě dám střežit,
bez strachu z toho,
co přišlo by , když…