Lásce
Anotace: Malování lásky 2022
Slova se mi honí.
Dávám si šálek
a den voní.
Zavoláš nebo dáš mariáš?
Házím si korunou
a tiším touhu neměřitelnou.
Už míchám a Ty mě necháš vyhrát,
protože chceš, abych se cítila
jako Tvá královna.
Úsměv dáš a polibek.
Noc bude jemná
a já nebudu cítit zármutek.
Cit proudí ve vzduchu.
Pohádka spěchá v průchodu.
Nemá nudu.
Líbej a dlouho budu.
Přečteno 204x
Tipy 18
Poslední tipující: M.A.Rek, kozorožka, Stanislav32, Iva Husárková, Frr, Bufik, Psavec, Fialový metal, Dejvis, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)