Pozdravit měsíc co usíná
v tom nočním tichu ti spadne do klína
tobě se ve snu může zdát
že pod lampióny je krásné milovat.
Pak zafouká vítr rozhoupe lampióny
a ty víš či nevíš ten sen je můj nebo asi není
pomalu oči otevíráš a na tmu v ložnici
se ani nepodíváš.
Měsíci pošleš jen letmé políbení
a tiše si počkáš na rozednění
slunce tě ráno pohladí po tváři
a ty ten svůj měsíc zakryješ polštáři.
Potom mu pošeptáš neboj,já se vrátím
měsíc se usměje už teď se těším.
Tak spěchej,čekám.
~~~~~~~
Kouzelně zasněná,
měsícem hlazená...
Ráda jsem se začetla, Květuško... přeji krásný adventní čas :)
28.11.2022 22:33:40 | Emily Říhová