Jsi bolest, co nepřebolí,
jsi bolest, co mě jednou skolí,
jsi bolest, pro kterou jsem létal,
láskou, abych se přiznal.
Jsi bolest co ztratila naději,
bolest co už jen bolí,
i když se před Tebou usměji,
bolest víc nedovolí.
Jsi bolest,
a já jen předstírám,
že se usmívám.