Láska zas znovu září,
hlavu máš ještě na polštáři,
láska je jak tanečnice,
jiskrná to večernice.
Láska opět sálá,
i když ses toho bála,
láska je dar
a nesmí přijít na zmar.
Láska je ten nejušlechtilejší cit,
který člověk může vlastně mít
a bez něj jen těžko,
bude šťastně žít.
Láska je silný pozitivní vztah,
kde by misky vah,
měly být ve vzájemné rovnováze,
ale to je jen pouhá fráze.
O lásce byly popsány stohy papírů,
možná se vám zdá,
že je to již nadmíru,
ale nebude jich nikdy dost,
v našem životě zaujímá důležitý post,
který se nedá ničím nahradit,
srdce vám chce jen pohladit.