začnu se solí
smutek je válec
neustále chce udělat z mého srdce placku
ale ono není z těsta na cukroví
ve tvaru jehlanu umí úlky plněné koňakem
jen láska
ta je mi zcela cizí
jsem anděl z titanu
tak vznikají na válci rýhy a vrásky
a jsem smutný
že za měsíc je nejen po vánocích
ale i blízko konec roku
a já stejně jak ten minulý
začnu se solí
jen co mě oranžoví cestáři namontují
na své vozy
protože jsem i politik
bude silnice břečka jak …
ano až na jánky
to si na mě ještě rozpomeňte
a jak dobře víte
trávím každé vánoce na chatě
co říkáte ?
že v národním parku se nepoužívá sůl ?
to vymyslel nějaký … ale já jsem anděl nové vůle
a jak budeme jezdit sem a tam
dárky
nákupy
slevy
bude u nás na horách jako v úle
nekruťte hlavami
já vás vidím
žádné nevím nevím
vždyť aspoň ohňostroj si zasloužím
a rachejtle
s nimiž bude naše zadýmené nebe rozkvetlé
Přečteno 130x
Tipy 12
Poslední tipující: Bufik, Iva Husárková, Psavec, Akrij8, šerý, Loveless, Marten, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)