večer brzo se temní
od starostí oprostí
ty tvý oči tajemný
ať usínáš s radostí
noční nebe mrazivý
měsíc o tom svoje ví
jsem jen trochu bláznivý
tak ať se ti pěkně spí
ráno mlžný vzduchoví
pod peřinou tajná skrýš
moje přání srdcový
ať se hezky probudíš