Krásné, něžné a milé verše, jako obvykle, milá mkinko :-)
30.11.2022 13:20:31 | kozorožka
Chtěla jsem tím vyjádřit vřelý vztah k výtvarnému umění. V současné době mé kamarádky malířky mě v tom podporují a tak si i občas něco maluji pro radost.Pro duši je to krásné mít něco, do čeho se člověk může položit a ani nedýchat.
30.11.2022 13:23:01 | mkinka