Sen lásky
Anotace: Malování lásky 2022
Vnímám, jak u mě stojíš
a maluješ v barvách duhy.
Báseň leží v hnědých očí Tvých.
Dáš sever i řádný jih.
Pomůžeš přibrzdit i žít.
Tancuji jako slunečnice
a dělám milé kružnice.
Jen ať víš a prst nasliníš,
ale Ty už dávno víš.
Míříš a nevadí Ti sníh.
Spolu nám bude líp.
Jen pojď blíž
a těším se, až mě sníš.
Předehra báseň
a pak uvidíš.
Miluj již.
Jsem Tvoje skrýš.
Přečteno 204x
Tipy 17
Poslední tipující: M.A.Rek, Fialový metal, Iva Husárková, GiovaniDaVinci, Bufik, Kan, Stanislav32, Psavec, Dejvis, Marry31, ...
Komentáře (4)
Komentujících (2)