... není zač... lidi si mají pomáhat, a ne to, co se teď děje v mé básni Na konci řas... ani nevím, proč si radši ti kritici nevlezli do té druhé, ve které jsi mi zanechal komentík, ta se k nim hodí víc ;-)
24.03.2007 16:37:00 | Levandule
"Snad mi tvá láska mi zaplní," 2x mi ;-(
Jinak je báseň krásná a něžná, takže za sto :-)
24.03.2007 13:47:00 | Levandule