bílý netopýr
už zase létám s netopýry
už zase v noci nespím
zimy ojínily krovy
a noc je teskný podpis
ustrašeně se třesu
bojím se třpytu svíce
jíním se
v podkroví temnot nesu
a kam letět ven ?
čeká mě tam snad život ?
řeka bez poledovice ?
sám a sám bojím se že my
jsme slzami třesoucích němot
že v citech prokřehnem !
už zas mám letět s netopýry
s potrhanými křídly
neslyšně
smutečně
a kruté vločky jež mě přibily na bibli
chtějí ať jsem bílý
tak bez víry prosím lásko
utiš mě utiš mě
namaluj sen a hezký den
ale jen
nevděčně to slunce hází mou duši na zem
že i třešeň led slz na mě lepí
a barborky není proč si hřát
copak může žít bílý netopýr
když ani to srdce neslyší tvé adventní tepy
když netopýra v zimě nechce láska znát ?
Přečteno 145x
Tipy 14
Poslední tipující: M.A.Rek, Fractura cordis aperta, Iva Husárková, jenommarie, Fialový metal, šerý, Psavec, Stanislav32, Frr, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)