Stál za dveřmi s pugetem
svírán myšlenkovým debetem
Klíčovou dírkou vnímal tmu
Jak tenhle uzel rozetnu?
Jak vše v sobě uspořádat
pokud o ruku chci žádat
Mám vystřelit šíp hned?
Mám raději mazat med?
Trčím před kukátkem dveří
Určitě si mě pořádně změří
V kapse mě pálí prstýnek
Mám jí ho ukázat hned?
Už vím docela jistě
Nechám to na příště
Otočím se na podpatku
Kytku hodím do odpadků
Dle mého názoru hrdina, který si zachránil život! Na ženění času dosti, až mě začnou bolet kosti!
09.12.2022 21:28:06 | Václav
Pěkné čtení.
Kytku do vázy
Flintu do žita
Nápady na Liter
Úsměv na hruď Grácií
Je třeba jedním dechem dát ...
Vstřelit jako gól na MS uprostřed pouští.
Ať se Ti daří.
04.12.2022 20:51:23 | Fialový metal
Čekal jsem, co kdo zahlásí, zda mám chválit víc či míň.
Tak radši míň.
V lepší variantě vždy ukázat! Nejen prstýnek...(takový je trend)
04.12.2022 12:43:23 | lesan-3
Díky za názor - souhlas, vždy lze mnohé dělat lépe. I psát básně. I si uvařit třeba večeři. Na vysvětlení, je mně bližší próza, nadhled, trocha humoru a zajímavé zápletky...ale kombinace, takový střídavý proud, próza - poezie, myslím, nikdy neuškodí. Měj se fajn a těším se další názory.
04.12.2022 15:33:41 | Pomeranč
Tak už to chodí
když všechnu odvahu
sní
vlastní myšlenky ;)
04.12.2022 10:58:20 | jenommarie