A nakonec
a nakonec jsi ráda
že jsme skončili
vždyť život se mnou
za štědrosti nestál
nenosilas punčocháče
a já košili
takže jsem i srdce
z jináče ven dostal
a nakonec jsi ráda
že to velké dítě
kterým dále jsem
najdou hračkám v bytě
vánoce se stromkem
já si tam dám špici
a ty podkovu
jen ty stromky budou
každej někde jinde
tak oslavíme venku
(i slunovraty po novu)
lásko !
on snad ještě někdo
...
přijde ?
Přečteno 148x
Tipy 10
Poslední tipující: Iva Husárková, Fialový metal, Marten, šerý, Psavec, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)