Lásce
Anotace: Malování lásky 2022
Eva jde cílovou čárou.
Adam se dívá.
Šarm duše cloumá.
Říká, že je k zulíbání.
Budou si povídat v předehře snů.
Pro pohádky přijde i medvídek Pú.
Vzpomínky z dětských knížek,
ať je spokojený každý kvítek.
Rolničky do toho uspějí den.
Dvě ruce v jeden kmen.
To ticho bude purpurové.
Nádherně se vine.
Víš, že já kdysi věřila,
že děti nosí vrána a čáp.
Smějeme se tomu
a jdeme se nocí pohoupat.
Houpy, houpy a u stromečku se milovat.
Přečteno 230x
Tipy 23
Poslední tipující: Sonador, Dejvis, Stanislav32, jenommarie, Bufik, Iva Husárková, Psavec, Caliéry, Frr, kozorožka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)