z hvězdného nebe
létavice
kapky touhy její dotek
celé hodiny
jako dech na šíji, na tváři
zůstává horkost lásky
až na samou hranici svědomí
existence
extáze
někde tam… jsme
...my jsme tady...;-)ale někde tam občas taky...to bývá hezký.
05.12.2022 19:23:56 | Marten
a opravdu jsme? .)
05.12.2022 14:14:24 | Constantine