Tvůj dvojstín
Od srdce nejčistšího
miluji vočima skráně tvého copánku
a uplétám je ze svých nádechů
na obrysech plnoslibných polibků
večerní vysněné půlnoci
to kukačka nezakuká
vstávat se nebude
jsme v sobě na notě nejspíš
tak výheň zvážněla
luna poblíž víš zazáří
srpem stříbra výš
a zalomí po květách nás.
Rázem jsme zavoněli
po vanilkovém nebesy
takříkajíc z mlhavosti
blíže ti nemohu být víc
než k svíčce zastření.
Tvůj dvojstín sňatý
od hvězd střežených
mihl se v březích bohakrásné Kasiopeji.
Přečteno 221x
Tipy 29
Poslední tipující: Vivien, Sonador, Frr, Fialový metal, jenommarie, zdenka, Iva Husárková, Psavec, šerý, Bufik, ...
Komentáře (18)
Komentujících (9)