Lásce
Anotace: Malování lásky 2022
Proč nemalovat, když jsou pastelky?
Den pak sladší a má pohádky.
Víš o vánocích prý se budou vysílat.
Co zkusit si zas hrát?
Vzpomínám na oblíbenou písničku,
kde zpívá se, chci zas k Tobě spát.
Jsem na tom stejně, mám Tě rád.
Bylo mi šestnáct a já si jí oblíbila.
David Koller tenkrát idol byl.
Bylo co poslouchat
a svět byl blíž.
Budeme malovat spolu.
Tvá ruka po mé rozpětí dolů.
Usmíváš se jako vždy.
Koleda napoví i svařák.
Na trzích musím si dát.
A ty pošeptáš.
Lásko, pojď mě hřát.
Miluji Tě napořád.
A líbáš v koledách.
Ty papír A4 a já fotoaparát.
Okamžik vděčný i božská slast.
Tram ta ra da.
Jenom spolu v lesku krás.
Přečteno 192x
Tipy 15
Poslední tipující: Iva Husárková, Kan, Fialový metal, Caliéry, Stanislav32, Vivien, Dejvis, Psavec
Komentáře (4)
Komentujících (3)