Co dělat
Co dělat když mě srdce bolí?
Jist, pít, spát nebo řvát?
Sáhnu po čemkoli.
Ale kdy ještě má cenu se rvát?
Co dělat když mě bolí srdce?
Když steskem se mi špatně dýchá?
Snad jednou odejdeme ruku v ruce.
A uslyšíme noc jak vzdychá.
Přečteno 198x
Tipy 11
Poslední tipující: Sonador, Iva Husárková, Marten, Kan, šerý, Frr, Fialový metal, mkinka, Marry31
Komentáře (4)
Komentujících (4)